Studer Remote Control RCC & Programming Centre

1.963,00 kr.2.139,80 kr. inkl. moms

Fjernbetjening og programmerings moduler til MPPT laderegulatorer og inverters fra Studer.
Levering: 5-6 dage

Vælg model:

Beskrivelse

Studer Remote Control RCC & Programming Centre, Fjernbetjening og programmerings moduler til MPPT laderegulatorer og inverters fra Studer.

Vælg fra flere modeller :
Download manual Studer RCC-02 & RCC-03

– RCC-01 fjernbetjeningen LED display til kompakt inverter  inkl. 20m kabel.
Den giver brugeren mulighed for at konsultere, styre og programmere * systemet fjernt. En LED-skærm giver et samlet billede af batteriladningstilstanden og udgangsstrømmen (eller overføringsindgang).
* Fjernbetjening kræves til XPC programmering.

– RCC-02 Fjernbetjening og programmeringscenter, frontpanel, systemovervågning, parameterindstillinger, overvågning, datalogning, 2m kabel. Den giver brugeren mulighed for at overvåge systemet og tilpasse det helt til behovene gennem de mange parameterindstillinger, der er tilgængelige på Xtenders, på VarioTracks og på VarioStrings.

Takket være dens digitale display giver RCC-02 klare og omfattende indikationer på systemets tilstand på det valgte sprog.
Enheden husker de hændelser, der opstod på en installation, og forventer derfor fremtidige problemer.

En SD-kortlæser er tilgængelig og tillader indspilning af parametre samt upload af forskellige forud indstillinger og alle fremtidige opdateringer.

– RCC-03 Fjernbetjening og programmeringscenter, overflademontering, systemovervågning, parameterindstillinger, overvågning, datalogning, 2m kabel
Den gør det muligt for brugeren at overvåge systemet og tilpasse det helt til behovene gennem de mange parameterindstillinger, der er tilgængelige på Xtenders, på VarioTracks og på VarioStrings.

Takket være dens digitale display giver RCC-03 klare og omfattende indikationer på systemets tilstand på det valgte sprog.
Enheden husker de hændelser, der opstod på en installation, og forventer derfor fremtidige problemer.

En SD-kortlæser er tilgængelig og tillader indspilning af parametre samt upload af forskellige forudindstillinger og alle fremtidige opdateringer.

Yderligere information

Vægt 1 kg
Producent

Studer

Type

RCC-01, RCC-02, RCC-03

Du kunne også være interesseret i...